Huidverzorging op maat

Schoonheidsspecialiste bij SkynCare

Happy skin, happy me.

En net dat willen we bij SkynCare bereiken. Onze klanten moeten niet alleen ontspannen het instituut verlaten, ze moeten zich vooral goed in hun vel voelen. Letterlijk en figuurlijk. En daar hebben we jouw hulp voor nodig!

Heb je minstens twee jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

 

Wat doe je?

Geen enkele dag is hetzelfde! Van gezichtsverzorging tot lichaamsverzorging, van het aanbrengen van de dagelijkse make-up tot iemand opmaken voor een bruiloft, je zal steeds jouw passie kunnen beoefenen. Daarnaast hebben ook pedicures, manicures, ontharingen en afslanking geen geheimen meer voor jou.

En de grootste uitdaging bij SkynCare? Een persoonlijk behandelingsplan voor een gezonde huid van binnenuit opstellen voor je klanten. Bovendien beheer je jouw eigen agenda, volg je onze voorraad op, en plaats je bestellingen indien nodig.

 

Wat kan je?

Elke morgen begin je thuis met je eigen behandeling. Want dat je er verzorgd uitziet, is voor ons een echte must! Bovendien spreek je vlot Nederlands en neem je elke uitdaging vol goede moed aan. Ben jij het luisterend oor voor al je vrienden? Goed, want onze klanten vertellen je graag een geheimpje of twee.

Verder ben je nauwgezet, stressbestendig, en flexibel. Heb je bovendien kennis van Environ, HydraFacial, RainPharma en Jane Iredale? Check, jij hebt een streepje voor!

Heb je een passie voor gezonde voeding of ben je voedingsconsulente? Double-check!

Ben je ook nog eens gebeten door marketing en social media? Triple-check! You are the one!

 

Wat wij bieden

Je werkt in een dynamisch skincare center met nog veel plannen voor de toekomst.

Ben jij de Thelma van onze Louise? Dan bestaat de mogelijkheid om een deeltijds/voltijds contract in de wacht te slepen.

Verwacht je aan een goede verloning en bespreekbare uren. En hey, wij leren je alles wat we weten over huidverbetering en gezondheid van binnenuit.

 

Interesse?

Wear confidence like makeup! Stuur je cv en motivatiebrief naar info@skyncare.be.

 

Tot snel, Annelies & Catherine.

 

SkynCare Lindenstraat 6 3140 Keerbergen

Mis de nieuwste trends niet