Huidverzorging op maat

SkinCeuticals

De missie van SkinCeuticals is om de gezondheid van de huid te verbeteren. Met dit doel als leidraad - biedt SkinCeuticals geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap!

 

SkinCeuticals producten zijn in samenwerking met de wetenschap ontwikkeld om de huid te verbeteren en te beschermen. De oprichter van SkinCeuticals, Dr. Sheldon Pinnell, deed baanbrekende onderzoeken naar de oorzaken van huidschade en het actief behandelen daarvan met behulp van antioxidanten, zijn gepubliceerd in vooraanstaande wetenschappelijke magazines.

 

De onderzoeken van Dr. Sheldon Pinnell waren vooral gericht op de opname en werking van antioxidanten in de huid, het beschermen van de huid tegen de schadelijke invloed van de zon en het tegengaan van huidveroudering. De uitkomsten van deze onderzoeken zijn vervolgens omgezet in geavanceerde producten die zowel door de professional als gewoon thuis gebruikt kunnen worden.

SkinCeuticals huidverzorgingsproducten zijn geconcentreerd in pure actieve ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze optimaal in de huid doordringen. Zo hebben de SkinCeuticals behandelingen een snel resultaat voor huidverbetering.

 

De behandelingen worden uitgevoerd volgens klinische procedures en geven snelle en optimale resultaten met een SkinCeuticals-huidverzorgingsroutine voor thuis die exclusief beschikbaar is via ons instituut in onze apotheek.

SkinCeuticals behandelingen

Sensitive Skin Peeling

Deze behandeling met grondige reiniging, lichte chemische peeling en intensief kalmerend masker met botanische extracten verfrist de huidtint en geeft je een gezonde gloed. Geschikt voor de heel gevoelige huidtypes. Perfect als eerste SkinCeuticals behandeling.

 

Anti-Aging Peeling

Deze behandeling met lichte chemische peeling, diepgaande reiniging en verstevigend vitamine C masker egaliseert fijne lijntjes en rimpels zichtbaar. Geschikt voor alle huidtypes.

 

Acne Peeling

Deze behandeling met diepgaande reiniging, lichte chemische peeling gaat acne en onzuiverheden tegen. We sluiten de behandeling af met een kalmerend masker met botanische extracten en een aangepast dagverzorging. Geschikt voor acnegevoelige huiden.

 

Pigmentation Peeling

Bij deze behandeling wordt er met een chemische peeling gewerkt waardoor pigmentvlekken verminderen en de algemene huidstint egaliseert. We sluiten de verzorging af met een verstevigend vitamine C masker of een masker met botanische extracten. Voor gepigmenteerde huiden.

De huid weer laten stralen zien wij als onze roeping.

Heb je last van een huidprobleem zoals schade door de zon, rimpels of acne, en ben je benieuwd wat het merk SkinCeuticals voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Telefonisch via 0476/02 86 49 of info@skyncare.be

Maak afspraak

Mis de nieuwste trends niet