Huidverzorging op maat

Icoone®

De nieuwste technologie in bindweefselmassage voor lichaam en gezicht

We zijn altijd bezig met innoveren en volgen we de ontwikkelingen in de sector op de voet. Daarom introduceren we nu behandelingen met de Icoone®. Hiermee passen we bindweefselmassage toe ter verbetering van de algehele huidconditie, vermindering van rimpels, vetreductie en cellulitis.

 

Icoone® biedt de nieuwste innovatieve technologie voor non-invasieve mechanische bindweefselmassage voor gezicht en lichaam. Door de gepatenteerde Roboderm technologie worden er 21.600 microstimulaties per minuut gegeven aan het bindweefsel. En dit gaat op een geheel pijnloze en uiterst veilige manier.

 

Boek een GRATIS Icoone® intakegesprek.

Met icoone® wordt er altijd gewerkt op het draineren, verstrakken en modelleren van je huid. Icoone combineert die mechanische bindweefselmassage met laser- en LED-licht.

 

LED gaat de huid verjongen door de collageenproductie te stimuleren en de fibroblasten in het bindweefsel te activeren.

 

De laser gaat de lipolyse (of vetafbraak) activeren. Je huid wordt niet alleen strakker en steviger, maar het toestel pakt ook hardnekkige vetophopingen aan die door sporten niet verdwijnen.

Icoone® werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen, activeert lipolyse en biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

 

Superieure resultaten in weinig tijd

Met de Icoone® kan het hele lichaam en gezicht behandeld worden, zelfs de meest delicate behandelgebieden zoals de oogleden, de binnenkant van de benen en armen, de hals en het decolleté.

 

Iedere behandeling wordt op maat gedaan, perfect afgestemd op jouw wensen en gericht op een optimaal resultaat. Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van de huidconditie. Na de eerste behandeling zie én voel je direct resultaat!

 

Boek nu je gratis Icoone® intakegesprek.

Waarom kiezen voor icoone®?

 • Zichtbaar resultaat al na de eerste sessie
 • Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige en verslapte huid
 • Vele behandelprogramma’s, die dagelijks mogelijk zijn
 • Veilig en pijnloos
 • Intensieve korte termijn kuren, sneller resultaat

Wat kan je bereiken met icoone®?

 • Huidverstrakking
 • Rimpels
 • Cellulite
 • Vetophopingen
 • Lymfoedeem
 • Drainage van vetcellen

Welke zones kan ik behandelen met icoone®?

 • het gezicht
 • de buik
 • de benen
 • de armen
 • de rug

Hoe starten met icoone®?

Er wordt steeds gewerkt met een basisprogramma voor het ganse lichaam + 1 focuszones. Tijdens de behandeling draag je een bodysuit (eenmalige aankoop van 30 €). Je kan naar wens nog extra focuszones toevoegen aan de behandeling. Bij de behandeling van het gelaat is geen bodysuit nodig en starten we eerst met een reiniging van het gelaat.

 

Het beste resultaat behaal je in een kuur van 5, 10 à 15 behandelingen. Tijdens zo’n kuur adviseren we minimum 1 behandeling per week. De behandeling kan ook iedere dag ingezet worden zonder bijwerkingen of herstelperiode.

 

Bij de eerste sessie starten we met een gratis intakegesprek om samen te bespreken wat jij wil bereiken met Icoone! Wij kiezen met en voor jou een traject op maat.

ICOONE® voor het LICHAAM

Verminderen van cellulite, aanpak van vet- en vochtophopingen, verbetering van de bloedcirculatie huidversteviging, liften en omtrekvermindering.

 

De behandeling wordt altijd op het hele lichaam uitgevoerd en vervolgens gaan we intensiever werken op focuszones. Er zijn verschillende focuszones: bovenarmen, silhouette, lovehandels, buik, binnenkant bovenbenen, buitenkant bovenbenen, billen, knieën, kuiten.

 

Boek je Icoone® lichaamsbehandeling.

ICOONE® voor het GELAAT

Complete anti-ging behandeling voor het gezicht dat resulteert in een mooie, gezonde, stralende en verjongde huid. De behandeling activeert je huid en stimuleert de huidverstrakking.

 

Elke millimeter van de huid wordt gestimuleerd op een pijnloze en ontspannen manier. Dit resulteert in een verminderde onderkin, vermindering van gezwollen oogleden, een strakkere hals en decolleté. Daarnaast brengen we de contouren terug in het gezicht. 

 

Boek je Icoone® gelaatsbehandeling.

icoone® behandelingen

 Intakegesprek icoone®

30 min

gratis

 Icoone® gelaat (incl. reiniging gelaat)

30 min

70 euro

 Icoone® gelaat en hals (incl. reiniging gelaat)

50 min

85 euro

 Icoone® gelaat en hals en decolleté (incl. reiniging gelaat)

60 min

99 euro

 -> Icoone® kuur gelaat 10 + 1 gratis

 Icoone® lichaam + 1 focuszone

40 min

95 euro

 Icoone® lichaam + 2 focuszones

60 min

135 euro

 Icoone® lichaam + 3 focuszones

80 min

175 euro

 -> Icoone® kuur lichaam 10 behandelingen + 1 gratis

 Icoone® bodysuit

 

30 euro


Mis de nieuwste trends niet