Huidverzorging op maat

Wat is HydraFacial?

HydraFacial is dé topbehandeling van het moment! Het resultaat, zelfs na 1 behandeling al, is echt indrukwekkend.

Diepe reiniging, peeling, hydratatie, anti aging en een boost voor je huid in 1 enkele behandeling!

 

HydraFacial zuivert je huid zo sterk, dat de producten die je nadien gebruikt veel beter in de huid kunnen indringen en zo optimaal kunnen werken. Combineer het met een Environ behandeling en de huidverbeterende werking van de Environ producten worden vele malen versterkt.

HydraFacial is een pijnloze , snelle verzorging met direct resultaat. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid.

 

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling. Zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. Er is geen 'beschadiging' van de huid.

De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. Het is voor elke leeftijd en elk huidtype geschikt.

 

Al na de eerste behandeling merk je het verschil! Het glowing skin effect is instant en blijft ongeveer 1 maand zichtbaar.

Tip: jouw huid vernieuwt elke 30 dagen, dus wij raden aan om maandelijks langs te komen voor een behandeling. Telkens een Hydrafacial behandeling of afwisselend met een huidverbeterende Environ behandeling. Jouw huid zal je dankbaar zijn!

HydraFacial is ideaal bij:

  • pigmentvlekken
  • rimpels
  • droge huid
  • verwijde poriën
  • onzuivere huid
  • acné
  • zwarte en witte puntjes
  • UV-schade
  • doffe teint

 

Ook ideaal voor mannen!

Snel, effectief en onmiddellijk resultaat.

Glowing Skin in 3 stappen

1. Reiniging en Peeling

Dode huidcellen worden verwijdert. We peelen de huid met glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur zorgt voor structuurverbetering van de huid. Poriën worden fijner, rimpels worden vager. Salicylzuur zorgt ervoor dat de talg in de poriën gaat verweken zodat we die in de volgende stap makkelijker kunnen verwijderen.

 

2. Extracties en Hydratatie

Extreem diepe reiniging van de huid. Alle onzuiverheden worden uit de poriën verwijderd: zwarte puntjes, talg, make-up resten, vuil,... Het resultaat kan je na de behandeling met je eigen ogen bewonderen, want alles wordt opgevangen in een fles!

 

3. Insluizen en Beschermen

Als laatste stap gaan we de huid voeden met een cocktail van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Hiermee zorgen we voor hydratatie, anti aging werking en bescherming voor invloeden van buitenaf.

 

Boek hier jouw Hydrafacial afspraak

Welke behandeling kies je best?

Hydrafacial Signature

30' - 150 euro

Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur

 

Hydrafacial Deluxe

45' - 195 euro

Signature behandeling + booster naar keuze + led-therapie.

 

Hydrafacial Platinum

1u - 220 euro

Deluxe behandeling + extra focus op ontgifting van de huid door lymfedrainage. De Platinum behandeling is de topbehandeling van Hydrafacial.

 

SkynCare Hydrafacial

1u30 - 300 euro

Platinum Hydrafacial behandeling + Nek & Decolleté Booster + Lip of Eye Booster (incl. product thuisgebruik)

 

Met een HydraFacial verbeteren we niet enkel het uiterlijk van de huid, maar kunnen we de huid ook daadwerkelijk herstellen.

 

Ga voor die Glowing Skin en boek nu jouw HydraFacial afspraak!

Belangrijk om te weten:

Je mag voor de behandeling:

– 7 dagen geen producten gebruiken met sterke zuren in

– 10 dagen ervoor geen behandelingen met inspuitingen laten doen

– niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan

– niet in de zon zitten

Mis de nieuwste trends niet