Huidverzorging op maat

Wat is HydraFacial?

HydraFacial is dé topbehandeling van het moment! Het resultaat, zelfs na 1 behandeling al, is echt indrukwekkend.

Diepe reiniging, peeling, hydratatie, anti aging en een boost voor je huid in 1 enkele behandeling!

 

HydraFacial zuivert je huid zo sterk, dat de producten die je nadien gebruikt veel beter in de huid kunnen indringen en zo optimaal kunnen werken. Combineer het met een Environ behandeling en de huidverbeterende werking van de Environ producten worden vele malen versterkt.

HydraFacial is een pijnloze , snelle verzorging met direct resultaat. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid.

 

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling. Zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. Er is geen 'beschadiging' van de huid.

De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. Het is voor elke leeftijd en elk huidtype geschikt.

 

Al na de eerste behandeling merk je het verschil! Het glowing skin effect is instant en blijft ongeveer 1 maand zichtbaar.

Tip: jouw huid vernieuwt elke 30 dagen, dus wij raden aan om maandelijks langs te komen voor een behandeling. Telkens een Hydrafacial behandeling of afwisselend met een huidverbeterende Environ behandeling. Jouw huid zal je dankbaar zijn!

HydraFacial is ideaal bij:

  • pigmentvlekken
  • rimpels
  • droge huid
  • verwijde poriën
  • onzuivere huid
  • acné
  • zwarte en witte puntjes
  • UV-schade
  • doffe teint

 

Ook ideaal voor mannen!

Snel, effectief en onmiddellijk resultaat.

Glowing Skin in 3 stappen

1. Reiniging en Peeling

Dode huidcellen worden verwijdert. We peelen de huid met glycolzuur en salicylzuur. Glycolzuur zorgt voor structuurverbetering van de huid. Poriën worden fijner, rimpels worden vager. Salicylzuur zorgt ervoor dat de talg in de poriën gaat verweken zodat we die in de volgende stap makkelijker kunnen verwijderen.

 

2. Extracties en Hydratatie

Extreem diepe reiniging van de huid. Alle onzuiverheden worden uit de poriën verwijderd: zwarte puntjes, talg, make-up resten, vuil,... Het resultaat kan je na de behandeling met je eigen ogen bewonderen, want alles wordt opgevangen in een fles!

 

3. Insluizen en Beschermen

Als laatste stap gaan we de huid voeden met een cocktail van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Hiermee zorgen we voor hydratatie, anti aging werking en bescherming voor invloeden van buitenaf.

 

Boek hier jouw Hydrafacial afspraak

Welke behandeling kies je best?

Hydrafacial Signature

45' - 150 euro

Je huid wordt diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur

 

Hydrafacial Clarifying

1u - 175 euro

Extra focus op de extracties en de zuivering van de huid. Extra blauw ledlicht voor de verstopte poriën te zuiveren, de talgproductie te remmen en de bacteriën te doden.

 

Hydrafacial Radiance

1u - 200 euro

Extra focus op de pigmentvlekken door het toedienen van de Britenol booster.

 

Hydrafacial Deluxe

1u - 200 euro

Extra focus op de rimpels en fijne lijntjes door het toedienen van de Dermabuilder booster.

 

Hydrafacial Platinum

1u15 - 220 euro

Extra focus op ontgifting van de huid door lymfedrainage. Extra rood ledlicht voor de versteviging en elasticiteit van de huid. De Platinum behandeling is de topbehandeling van Hydrafacial.

 

Met een HydraFacial verbeteren we niet enkel het uiterlijk van de huid, maar kunnen we de huid ook daadwerkelijk herstellen.

De beste resultaten krijg je als je maandelijks een behandeling inplant. Het is ook ideaal om af te wisselen met een andere behandeling, bv een Environ of RainPharma behandeling.

 

 

Ga voor die Glowing Skin en boek nu jouw HydraFacial afspraak!

Belangrijk om te weten:

Je mag voor de behandeling:

– 7 dagen geen producten gebruiken met sterke zuren in

– 10 dagen ervoor geen behandelingen met inspuitingen laten doen

– niet juist een laserbehandeling hebben ondergaan

– niet in de zon zitten

Mis de nieuwste trends niet