Huidverzorging op maat
Gelaatsbehandeling stralende huid huidanalyse

Gelaatsbehandeling

Je gezicht is vaak het eerste wat andere mensen opmerken. Hierdoor is het belangrijk om er zorg voor te dragen en er goed uit te zien. Ben je gemotiveerd om te werken aan een stralende huid? Begin dan met een gelaatsbehandeling! SkynCare start jouw behandeling met een uitgebreide huidanalyse. Aangezien de huid uniek is, moet elke behandeling individueel aangepast worden.

Waarom kiezen voor een gelaatsbehandeling?

Door regelmatig een gelaatsbehandeling te laten doen, krijgt jouw gezicht een gezondere uitstraling. Je huidtextuur en teint worden geëgaliseerd, rimpels en littekens nemen af en je huid zal gezonder zijn. SkynCare helpt jou graag verder met een gelaatsbehandeling op maat. De combinatie van onze huidverzorgingsproducten van Environ met het Ionzyme® DF apparaat leidt tot langdurige resultaten. Van mannen tot vrouwen, van jong tot oud, elk type huid kan bij ons behandeld worden.

Wanneer je bij ons langskomt voor een gelaatsbehandeling, voeren we een huidanalyse uit.

Technieken voor de gelaatsbehandeling

Aangezien je huid van nature waterproof is, worden niet alle producten opgenomen. Afhankelijk van de textuur van de verzorgingsproducten wordt slechts 0.1 tot 4% ervan geabsorbeerd door de huid. Een crème smeren is dus absoluut niet voldoende om de beste resultaten te bereiken. Bij SkynCare maken we gebruik van meerdere technieken waardoor de huid een intensieve behandeling krijgt. Hoe doen we dit?

Door het Ionzyme® DF apparaat te hanteren tijdens de gelaatsbehandeling. Dit toestel slaagt erin om de natuurlijke weerstand van de huid te overwinnen en zo de opname door de huid te vergroten.

Een gelaatsbehandeling doe je meer dan eens

Wanneer je bij ons langskomt voor een gelaatsbehandeling, voeren we een huidanalyse uit. Op basis van deze analyse werken we een behandelingsplan uit. Het is echter belangrijk om in een periode van drie maanden meer dan één gelaatsbehandeling uit te laten voeren. Door regelmatige opvolging passen we het programma aan indien nodig waardoor je snel resultaat zal boeken met onze producten.

SkynCare voor jouw gelaatsbehandeling

Onder begeleiding van SkynCare zal jouw velletje binnen de kortste keren stralen als nooit tevoren. Heb je interesse in een gelaatsbehandeling? Vragen in verband met een moeilijke huid? Neem contact met ons op en kom een keer langs in ons schoonheidssalon in Keerbergen.

Mis de nieuwste trends niet

Gelaatsbehandeling stralende huid huidanalyse
Gelaatsbehandeling stralende huid huidanalyse
Gelaatsbehandeling stralende huid huidanalyse
Gelaatsbehandeling stralende huid huidanalyse
Gelaatsbehandeling stralende huid huidanalyse
Gelaatsbehandeling stralende huid huidanalyse