Huidverzorging op maat
Schoonheidssalon huidverzorging schoonheidsspecialiste make up

Waarom wij werken met Environ?

Vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.

Hoe jong of hoe oud je ook bent, vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A Step-Up System van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hogere dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden.

Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

De troeven van Environ

De Environ behandelingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van acne, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor wie rimpels, fijne lijntjes of pigmentvlekken wil aanpakken, is dit een zeer effectieve behandeling!

De huideigen ingrediënten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

  • Environ is de pionier in het gebruik van hoge effectieve dosissen vitamine A en antioxidanten.
  • De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, elke leeftijd en elk geslacht.
  • Elk product wordt langdurig onderworpen aan klinische testen door dr. Fernandes en zijn team en door onafhankelijke medewerkers. De doeltreffendheid en veiligheid ervan zijn bijgevolg bewezen.
  • Het Environ gamma is wereldwijd een van de zeldzame huidverzorgingslijnen die beschikken over eigen, steriele productiefaciliteiten, gespecialiseerde chemici en toptechnologie.
  • er worden zo weinig mogelijk bewaarmiddelen gebruikt
  • de producten worden verpakt in speciale flesjes en tubes die hen beschermen tegen licht en lucht.

 

Kwaliteit gegarandeerd!

De Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten.

Dit garandeert  de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ.  Hierdoor is de consument zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten  kan waarmaken.

De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

Kies je Environ behandeling.

Kom je een eerste keer langs? Boek dan de Discovery behandeling. Na een grondige huidanalyse stellen we samen een persoonlijk behandelplan op voor een stralende en gezonde huid. Helemaal op maat van wat jouw huid nodig heeft.

Waarom nog twijfelen?

Boek nu jouw afspraak!

Environ eerste consultatie - 75min

Consultation Discovery + gratis huidanalyse met Observ toestel (twv 35 euro)

Je eerste Environ gelaatsbehandeling.

Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsbehandeling wordt na een uitgebreide huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

 

Electro-sonic Essential Behandelingen - 75-90min

De baanbrekende dual electro-sonic technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

Essential Youth Reset

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

Essential Moisture Boost

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

Essential Comfort Calm

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

Essential Radiance Reveal

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid  een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

Essential Vitamin Touch (zonder DF)

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met een contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.

 

Electro-sonic Focus-On behandelingen - 30min

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Focus-on Filler (NIEUW):

De nieuwe Focus-on Filler gelaatsbehandeling werd ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de jeugdige uitstraling en vollere look van bepaalde zones, zoals de oogcontour en de wangen, te herstellen.

Focus-on Frown

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

Focus-on Eye

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

Focus-on Texture

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRONEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

Focus-on Even Tone

De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

Focus-on Acne

Behandelt doelgericht de acne probleemzone door exfoliërende zuren, en biedt zo een oplossing voor de onzuivere huid met ontstekingen.

Focus-on Rosacea

Behandelt doelgericht de roodheid en ontstekingen door milde zuren, en biedt zo een oplossing voor de couperosehuid.

 

Environ Cool Peel behandelingen - 60-90min

De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernades om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Youth Renew Cool Peel

Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegeale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

Moisture Boost Cool Peel

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

Deep Cleansing Cool Peel

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

Bright Recovery Cool Peel (zonder DF)

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

Blemish Control Cool Peel

Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op de lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

Vibrant-C Micro Peel

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.

Mannen:

Essential Vitamin Touch (zonder DF)

Een luxueuze, ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met een contra-indicatie voor elektro-sonische stroom.


Extra bij een gelaatsverzorging:

Enkel te boeken samen met een gelaatsverzorging!

 

Massage gelaat

10' - 10 euro

20' - 20 euro 

30' - 30 euro

Make-up Jane Iredale:

Dag make up - 40 euro

Feest make up - 55 euro

Bruidsmake up - 70 euro (incl testsessie)

Make up workshop individueel - 75 euro (1u30)

Make up workshop vanaf 3 personen - 50 euro (2u30)

Mis de nieuwste trends niet

Schoonheidssalon huidverzorging schoonheidsspecialiste make up
Schoonheidssalon huidverzorging schoonheidsspecialiste make up
Schoonheidssalon huidverzorging schoonheidsspecialiste make up
Schoonheidssalon huidverzorging schoonheidsspecialiste make up
Schoonheidssalon huidverzorging schoonheidsspecialiste make up
Schoonheidssalon huidverzorging schoonheidsspecialiste make up